Leo Vegas sportbook

Leo Vegas sportbook

Leo Vegas är en av de största sidorna med sportsbook på den svenska marknaden. Utbudet av spel och sporter är riktigt bra. Du hittar allt från de största sporterna till de betydligt mer okända. Leo Vegas har numera också en live-streamingtjänst som gör det möjligt för dig att kolla på matcherna du spelar på. Att Leo Vegas dessutom har en sportbonus gör inte saken direkt sämre.

Utbud av spel

Det går inte att klaga på utbudet av spel på Leo Vegas. Du kan sortera bland spelen på ett väldigt smidigt sätt direkt på deras sportsida. Du kan söka på sporter, ligor eller lag genom att skriva in det du söker på direkt i sökfältet. Några av de sporter som finns i Leo Vegas utbud är tennis, basket, fotboll, ishockey, trav och handboll. Självklart kan du också spela live på de matcher du är intresserad av. Så gott som alla större evenemang finns tillgängliga i deras livebettingdel av sidan.

Se matcherna live

En bra funktion Leo Vegas lagt in är att du utan någon extra kostnad får tillgång till att se de matcher du vill spela på, live. Det är med deras live streamingtjänst som du kan göra det. De visar lite olika matcher där men du kan räkna med att alla de större matcherna finns tillgängliga att streama live.

Sportbonus på Leo Vegas

Sportbonusen på Leo Vegas ger dig en bonus på upp till 1 000 kronor i samband med att du registrerar dig och gör din första insättning. Det slutar dock inte där! Du får också ditt allra första spel matchat med max 200 kronor när du väljer att spela på din mobiltelefon. Det här är onekligen ett bra sätt att locka till sig nya spelare med ett sådant bra välkomsterbjudande!